ANNONS

NATURLIGA FAVORITER FÖR HUDEN

/

Innehåller annonslänkar för Yves Rocher

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har använt duschcreme och bodylotions från Yves Rocher i många år. Älskar att de innehåller mer än 96% ingredienser av  naturligt ursprung men också att flaskan är återvinningsbar och innehåller återvunnen plast för att minska användningen av ny plast. Och trots detta så ligger de i en låg prisklass. I mitt samarbete med Yves Rocher så fick jag hem allt min hud kan önska sig ljust nu:

Duschcreme
Bodylotions
Läppbalsam
Brun-utan-sol
Handkräm

Brun-utan-sol använder jag nu för att spara på sommarens bränna. Känner mig så mycket snyggare och fräschare med lite färg, så är det bara. Denna är av 100 % vegetabiliska ingredienser och testad under kontroll av hudläkare. Riktigt bra produkt! Just nu är många av mina favoriter på sommarrea så passa på! Kram/E

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00