VARIT HOS FRISÖREN

 

I samarbete med Frans hår & stil

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter semestern var det dags att fräscha till håret. Jag trodde det skulle bli slitet under sommaren men det var i bra skick och hade växt ett par centimeter så Erica på Frans hår & stil gjorde tunna, tunna slingor i botten och flyttade upp mina Hairtalk. Så nöjd! Ser superljust ut här ute i solen men är inte riktigt så ljust och jag har kvar min egna bottenfärg.

img_2682

Kram/E

 1. Nancy skriver:

  Så snyggt 👌🏼
  Men jag tycker du är galet snygg i kort oxå 😍
  Mitt hår är torrt och slitet i topparna efter all sol och saltvatten 🌴🌊
  Behöver en fuktboost delux och klippning 😅

  1. Engla skriver:

   Tack snälla! Trivs i kortare med men älskar variation 😅🙏🏻😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..