LÖRDAG

 

img_2706

Bubbel, chips & godis. Väl värda efter första riktiga jobbveckan! Vi ser på Handmaids tale nu och är inne på säsong 3. Den är otroligt spännande, hemsk och bra men denna säsong är väldigt seg. Händer inte så mycket. Så vi letar efter en ny serie. Men känns som vi sett allt bra nu.

Tillsammans med barnen har vi plöjt igenom Sune 100 gånger men också den gamla klassikern Eva & Adam, både serien och filmen nu i sommar. Vi tänkte ge oss på att se på Bert för den fanns ju också som serie och film men hittar den ingenstans. Tror barnen skulle gilla : )

Lördagen började med lite sovmorgon och planerna idag är att fortsätta rensa lite, städa och bara mysa hemma. Imorgon har killarna poolspel och som tur är verkar Enzos fot mycket bättre idag så hoppas han kan delta imorgon.

Önskar dig en riktigt fin dag! Kram/E

 

 1. Anna skriver:

  Snyggt hår!

  Jag vill rekommendera The Affair och Dead to me.

  1. Engla skriver:

   The Affair slutade så fruktansvärt ju 😭

 2. Karin skriver:

  Queen of the south på Netflix!

 3. Eva skriver:

  Den blir bättre sen! Tyckte också att det var segt, men de senaste två avsnitten brakade det loss. Jag klarade knappt att kolla på senaste avsnittet för att det var så spännande haha.

 4. Johanna skriver:

  Kolla på the blacklist – otroligt spännande! 🤗😍

 5. Leni skriver:

  Kan verkligen rekommendera la Casa de Papel på Netflix. Galet spännande!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..