VAD JAG SHOPPADE

 

Innehåller annonslänkar

Lovade att visa mina köp från igår. De hade ärligt talat inte fått in så mycket höstkläder som jag trodde, eller så är det bara dåligt utbud av butiker på Gränby där vi var. Det är ju å andra sidan bara mitten av augusti. Jag var inte ute efter något speciellt heller utan ska satsa på ett par varma vinterskor, underkläder mm. Men det var lite extra kul att kika runt eftersom jag rensat och städat min garderob innan och verkligen har koll på alla mina plagg.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En cremefärgad knytblus med vinrött mönster. Så fin modell och skönt material. Tänker till mina Levi´s-jeans, en svart midikjol eller skinnbrallor. Finns HÄR. Finns i lika mönster men en annan modell HÄR, också superfin.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En off shoulder blus från barnavdelningen faktiskt. Så himla söt och jag & Jolie köpte lika. Off shoulder är verkligen något jag älskar att bära och denna kommer jag använda nu vid varma dagar och sedan plocka fram till nästa sommar. Finns HÄR!

Kram/E

  1. Lotte skriver:

    snyggt👌

    1. Engla skriver:

      Supernöjd 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..