GODMORGON

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tidiga mornar & vardag igen. Har gått riktigt bra att kliva upp faktiskt men försöker också lägga mig i tid. Barnen har mjukstartat med fritids så vi börjar sakta komma in i vardagen. På måndag är det skolstart! Pojkarna börjar 3:an och Jolie 6:an. Det är smått overkligt att barnen är så stora!

Önskar dig en fin torsdag! Kram/E

  1. Vad skönt att barnen har några dagar kvar. Mina tre barn började idag. Helt galet ju vad fort tiden gått. Nu har jag ett barn i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet. Man brukar ju säga att bebistiden går fort men det går ännu snabbare när barnen börjat i skolan tycker jag.

  2. Lotte skriver:

    Ja mina stora börjar 8an och 6an på måndag, de små är kvar på förskolan 😉

  3. Härligt med tidiga mornar och en massa jobb som får dagen att swisha förbi. Jag gillar det. Känner mig produktiv. 🙂 Ha en fin dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..