GODMORGON HELG

 

Hej på dig! Lördag och helg. Börjar nästan känna mig frisk *ta i trä* och hoppas verkligen vara 100% nästa vecka. Börjar bli grymt långtråkigt. Det positiva är att vi rensar för fullt här hemma nu. R har skänkt iväg två stora säckar med kläder. Förstår inte hur det ens fått plats i hans garderober haha för han har inte så mycket plats. Vi har gått igenom alla barnens vinterplagg & skor, börjat rensa mina garderober och ska fortsätta med handdukar, sängkläder och mössor mm i helgen. Blir skönt att starta jobb & skola med ordning och reda. Och så vet vi vad som behövs köpas inför höst & vinter. Helt klart dyraste årstiderna med varma skor & jackor, överdragisar, nya gympaskor, fotbollsskor mm. Allt är liksom urvuxet.

img_8084

Jag kör en bloppis här om en stund. Har nästan gått igenom allt och kommer sälja mina espadriller i skinn från Chanel, ett Hermés-bälte, klänningar, Nike-skor mm. Allt sålt!

Kram/E

  1. Köp begagnat?!
    Jag köper nästan allt begagnat till mitt barn förutom skor som jag inte vill ska vara formade efter någon annans fot.

    Även om man har råd med nytt så är det ju bra att inte köpa det.

    1. Engla skriver:

      Ja jag är så dålig på att hitta bra begagnat och känner att jag inte riktigt har tid att leta. Men brukar sälja/skänka kläder via en facebook-grupp i vår kommun och där handlar jag också ibland.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..