ANNONS

GODMORGON HELG

/

Hej på dig! Lördag och helg. Börjar nästan känna mig frisk *ta i trä* och hoppas verkligen vara 100% nästa vecka. Börjar bli grymt långtråkigt. Det positiva är att vi rensar för fullt här hemma nu. R har skänkt iväg två stora säckar med kläder. Förstår inte hur det ens fått plats i hans garderober haha för han har inte så mycket plats. Vi har gått igenom alla barnens vinterplagg & skor, börjat rensa mina garderober och ska fortsätta med handdukar, sängkläder och mössor mm i helgen. Blir skönt att starta jobb & skola med ordning och reda. Och så vet vi vad som behövs köpas inför höst & vinter. Helt klart dyraste årstiderna med varma skor & jackor, överdragisar, nya gympaskor, fotbollsskor mm. Allt är liksom urvuxet.

img_8084

Jag kör en bloppis här om en stund. Har nästan gått igenom allt och kommer sälja mina espadriller i skinn från Chanel, ett Hermés-bälte, klänningar, Nike-skor mm. Allt sålt!

Kram/E

2
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00