MANIPANI

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Manipani! Pälsen börjar växa ut och såren ser helt läkta ut. Han är sig själv igen och verkar så glad och lycklig! Som att han också är tacksam över att vara frisk igen. Vi vågar inte släppa ut honom långa stunder då den andra katten fortfarande stryker omkring. Vår granne tror att det kanske är okastrerad och därför återkommer gång på gång. Kan det vara så? För den försöker ju ta revir på vår tomt trots att det bor två katter här. Har aldrig haft detta problem innan, grannkatterna vet ju vilka som bor var och låter därför varann vara nu. Ja jag vet inte. Jag vill ju inte att Mani, eller Gucci, ska råka illa ut igen. Det verkar inte vara en hemlös katt i alla fall. Den ser väldigt fin och välgödd ut.

Jag har fortfarande feber men känner mig lite klarare i skallen så hoppas verkligen det vänder nu. Känner mig fången. Så dumt att klaga när folk är allvarligt sjuka, jag vet det. Tycker bara inte om känslan att känna mig så dränerad och låg.

Kram/E

  1. Katrin skriver:

    Krya på dig! <3

  2. Tycker inte alls att det är dumt att klaga nån gång. Om man hela tiden ska tänka på alla som har det värre än en själv så kan man aldrig må dåligt eller säga det. Det finns alltid någon som har det sämre än en själv. Angående katten så vet jag faktiskt inte vad ni ska göra. Jobbigt läge men skönt att Armani har hämtat sig bra.

  3. Vi satte upp en kattfälla i form av vattenhink med ett snöre genom fönstret – så när den ovälkomna katten, som också var elak mot våra, kom så drog pappa i snöret och kissen blev liiiiivrädd o dök aldrig mer upp!

    1. Engla skriver:

      Jag har också hört att man ska kasta vatten på dem, kanske får testa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..