ANNONS

SMINK

/

Annonssamarbete med Spegelstore

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tre timmar tog det mig att städa sminkbordet idag. Med många pauser. Helt slut! Jag tänkte dammssuga huset med men fick ta en stödvila efter 10 minuter. Blir knäpp av att inte göra något alls heller men kroppen gör ont och huvudet väger bly.

Nu är det i alla fall fint bland allt smink och jag har kastat sådant som är gammalt, tvättat sminkborstar mm. Har ju knappt sminkat mig alls under semestern så det var roligt att kika igenom allt. Sminkspegeln finns HÄR och sminkbordet är från Ikea. Puffen från Åhléns. Kram/E

6
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00