SLUT PÅ SEMESTERN

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bubbel i solen med darling

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Torsdagens look

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nattkäk

En riktigt härlig sista semestervecka fick vi till. Brorsan var här tisdag-fredag. Jag & R var på E-type i Öregrund med vänner i torsdags. Vi har åkt båt, varit på räkfrossa hos vänner och i lördags dansade vi järnet i Öregrund. Underbart!

Mindre underbart är att jag startar min jobbvecka med att vara sjuk. Det började med halsont i lördags men eftersom jag är allergisk mot gräs så tänkte jag att det hade med det att göra. Men igår eskalerade det och igår däckade jag totalt. Har feber och snorar. Jag som inte varit sjuk sen jag vet inte när? Hoppas det är snabbt övergående i alla fall. Känns så himla trist! Glad att jag låg bra till i planeringen på jobbet innan semestern men har ju en del att ta tag i ändå när jag är tillbaka. Har din vardag dragit igång?

Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..