COOL DOWN

 

Innehåller annonslänk

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Helt klart godaste glassen från Magnum. Kan leva på den i värmen : ) Ben & Jerry kan slänga sig i väggen! Tänk dig chokladglass toppad med ett chokladtäcke. Och inuti fullt med chokladbitar och hasselnötter. Så galet god!

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här ligger jag helst om dagarna. Blir ju löjligt glad av allt som glittrar : ) Snäckan, som lätt rymmer två vuxna eller tre barn finns HÄR och är en riktig skön plats att spendera dagarna på.

Fredag idag och fortsatt riktigt hett väder. Otroligt skönt ändå och ger verkligen känslan av semester! Vi fortsätter på samma spår idag och väntar hem Jolie som varit iväg till Ullared med sin farmor & farfar. Så tomt utan henne här hemma. Nu ska jag iväg på en PW med en podd i lurarna innan det blir poolhäng.

Kram/E

  1. Härligt med pool hemma. Den där snäckan ser riktigt mysig ut att sitta i. Jag har bara smakat en sort av Ben and Jerrys och jag blev inte imponerad. Finns godare glassar.

  2. Lotte skriver:

    Det måste ju vara otroligt skönt med ”riktig” pool i denna värmen 🙂 Här blir det gymmet nu innan solen, borde städa inför ikväll men det blir bara det nödvändigaste, städa får vi göra när det regnar 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..