ANNONS

REASHOPPA RÄTT

/

Nu är sommaren här och med det reatider i var och varannat hörn. Blir du lätt fyndsugen men kanske lite förvirrad?

Nemas problemas, jag har knepen!

1b7f6032-6677-4a8d-915f-a2aa0b30490b

Inget reaköp men min Gucci-väska är ett av mina bästa köp ever! Passar verkligen till allt!

1. Handla inte bara för att det står rea på prislappen. Tänk efter innan, behöver du denna blus/sko/väska etc? Är det något du spanat in tidigare och verkligen VERKLIGEN vill ha? Rea betyder inte per automatik att det är snyggt eller ett fynd.

2. Satsa på klassiker som jeans, skjortor, stickade tröjor, de perfekta pumpsen, träningsplagg, vinterjackor mm… Sånt som inte går ur tiden men helt enkelt reas ut eftersom nya kollektioner ska in. Jag har hittat både mockapumps, den perfekta svarta kavajen och jeans på rea. Sådant som används år efter år.

3. Nätshoppa! Att springa runt i röriga butiker och leta efter fynd…Big nono för mig, men på nätet kan du kika i lugn och ro och dessutom hinner du tänka efter både en och fem gånger innan du slår till. Utbudet är ju dessutom ENORMT och det känns fräscht och avslappnande medan man letar runt. Lätt att jämföra med olika sajter också för bästa fynd : )

4. Det är ok att satsa på en supertrendig topp som känns råhet just nu, rea är ju kul! Men då ska priset också inte vara ett par tusenlappar. Det ångrar du nog nästa år. Men ett par hundra för en statement-blus eller den där galna klänningen? Är det du? Ja då så, why not?

5. Köp rätt storlek! Du kommer inte kunna ha storlek 37 i den där skon om du annars är en 39a bara för att det är rea. Och du kommer inte trivas i den för tighta/för stora klänningen bara för att den har röd prislapp.

6. Den dyra designerväskan i en knallig färg… Är det verkligen du? Om ja, grattis. Slå till! Men vet du med dig att du inte kommer använda en färgglad Prada så kommer du inte göra det nu heller, även om du sparat en slant.

3
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00