ANNONS

ÅTERBESÖK

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi började dagen med ett återbesök på djursjukhuset i Uppsala där det var dags att ta bort dränage och sond på Armani. Älskade lilla vän. Jag tror att han för ett ögonblick trodde att han skulle bli kvar där. Hans vädjande blick gjorde ont i hjärtat.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Såren såg riktigt fina ut men hans blå tygtratt får han behålla några dagar till så att såren får växa ihop ordentligt. Nu hoppas vi bara att han kommer igång med maten ordentligt. Vi har ju hjälpt honom på traven lite med sondmatningen under veckan och det har gjort honom gott men nu är jag rädd att han kommer tappa. Hoppas på det bästa såklart men blir stressad när han äter så lite.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eftermiddagen bjöd på en cykeltur till bibblan med killarna. Jolie var och shoppade med sin kompis Wilma. På kvällen hade Robin och killarna grabbkväll med vänner på bastuflotten och jag & Jolie tog en PW och hade en lugn kväll hemma.

Idag så ska vi sola, bada & ha grillkväll här hemma med grannarna. Ska bli riktigt trevligt! Men först gymmet. Kram/E

2
22

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00