ÅTERBESÖK

 

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi började dagen med ett återbesök på djursjukhuset i Uppsala där det var dags att ta bort dränage och sond på Armani. Älskade lilla vän. Jag tror att han för ett ögonblick trodde att han skulle bli kvar där. Hans vädjande blick gjorde ont i hjärtat.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Såren såg riktigt fina ut men hans blå tygtratt får han behålla några dagar till så att såren får växa ihop ordentligt. Nu hoppas vi bara att han kommer igång med maten ordentligt. Vi har ju hjälpt honom på traven lite med sondmatningen under veckan och det har gjort honom gott men nu är jag rädd att han kommer tappa. Hoppas på det bästa såklart men blir stressad när han äter så lite.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eftermiddagen bjöd på en cykeltur till bibblan med killarna. Jolie var och shoppade med sin kompis Wilma. På kvällen hade Robin och killarna grabbkväll med vänner på bastuflotten och jag & Jolie tog en PW och hade en lugn kväll hemma.

Idag så ska vi sola, bada & ha grillkväll här hemma med grannarna. Ska bli riktigt trevligt! Men först gymmet. Kram/E

 

  1. Vad bra att såren läkt så fint. Kan tänka mig att han blev rädd för att bli kvar där. Hoppas bara att han kommer igång med maten ordentligt nu.

  2. Karin skriver:

    Skönt att såren läkt fint! Fick ni tips på någon bra, energirik mat? När vår katt varit dålig har vi köpt specialfoder hos veterinären med extra mycket energi i. Är väl bäst att kolla innan så ett eventuellt foderbyte inte påverkar njurarna negativt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..