DAGENS OUTFIT

 

Innehåller annonslänkar

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tröja H&M / Jeans Levi´s / Sneakers Alexander McQueen
Väska Gucci / Solglasögon Gucci

 1. Carina skriver:

  Så fin tröja. Finns den nu? Jag kan inte hitta den på hemsidan

  1. Engla skriver:

   Några år gammal dessvärre

 2. Lena skriver:

  Hej! Vilken härlig färg på tröjan klär dig! Jag vet att du för några år sen tatuerade dina ögonbryn. Blev du nöjd o har du fortsatt gå o fylla i dom? Gjordes dom med maskin el manuellt strå för strå 3D? Är så sugen o fixa mina med 3D där de rispar in strå för strå då jag har så glesa bryn. Men har hört att färgen/stråna försvinner snabbt så vet inte om jag ska våga o det är värt.. Skulle verkligen uppskatta o bli glad om du ville svara 🙂 Ha en fin lördag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..