ANNONS

BALANS

/

img_1111

Flätor och färgglada plagg, det är sommarmode för mig. Topp från Nelly (förra året) och kjolen ett reafynd från Zara. Älskar mönstret och tror den kommer bli en sån favorit som åker fram varje sommar framöver.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Och alltid den där tummen upp haha. Lite sugen på att be svärmor kapa av kjolen till midilängd. Blir ännu mer användbar då. Både till croppade blusar, en enkel vit-shirt eller en stickad tröja. Sneakers eller sandaler som idag. Vad tror du?

En semestervecka är redan förbi. Stopp i lagens namn! Vi har verkligen haft en riktigt fin vecka och som jag skrev på instagram idag, så har vi haft TID att göra allt det där som inte hinns med i vardagen. Det jag tycker känns jobbigt är att min utmattning gjort sig påmind men jag förstod att det skulle bli så då jag sovit alldeles för lite i alldeles för många veckor, haft massor att göra på för kort tid och haft alldeles för roligt på mitt nya jobb. Bättre balans på allt är något jag måste få in i höst. Eller såklart redan nu. Men balans är inte enkelt. Då hade jag alltid levt så. Jag behöver ta bort en del ”måsten” och lägga till mer återhämtning, mer prio sömn och mer HA KUL HÄR OCH NU! Det svåra är att när jag väl orkar så kör jag på och sen är det omöjligt att säga nej till vissa saker.

Det som hänt denna vecka är i alla fall att jag sover ikapp (tvivelaktigt om det går men ja) ordentligt varje natt. Kommer knappt upp om mornarna och de första dagarna var det som att kroppen var helt bakis. Svullen och liksom överkörd. Det känns bättre nu så jag hoppas att jag börjar hamna i någon slags harmoni ändå.

Hoppas på en semestervecka nr 2 med mer BALANS.

Kram/E

4
51

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00