ANNONS

ÅTERFÅ KRAFTERNA

/

Semester alltså. Jag är så trött om mornarna och kroppen känns svag. Jag tror jag sovit för lite den senaste tiden och förstod nästan att det skulle komma ikapp mig nu under semestern. Man kommer inte undan. Så jag försöker släppa alla ”måsten” och krav under semestern. Lättare sagt än gjort såklart men vad är viktigare än att må bra och faktiskt ta hand om sig själv?

Igår startade jag dagen med att dra till gymmet. Men där hade de satt igång värmen (!!!) så jag kände en panikångestattack komma smygandes. Jag förstod först inte varför men jag vet att jag tidigare också känt panik av att gymmet är så otroligt varmt. Nu har de satt in en AC men hade alltså satt på värmen som blåste på mig när jag var på löpbandet. Klev av och körde lite styrkeövningar men klarade inte mer så åkte hemåt. Sedan kom min bror och syster hit. Vi solade, badade, grillade, bastade och åt god mat. Så härlig dag! Hann med en sväng till Viking också.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Han blev så glad : )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag mockad i hagen medan Jolie red i paddocken med Robin som kikade på.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur fina!

Vi rundade av kvällen med att se på Ace Ventura och barnen skrattade som aldrig förr trots att de var ganska skeptiska innan vi startade filmen : )

Nu kör vi torsdag och jag ska ta en promenad med brorsan innan vi åker och äter glass i Öregrund. Kram/E

6
40

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00