ÅTERFÅ KRAFTERNA

 

Semester alltså. Jag är så trött om mornarna och kroppen känns svag. Jag tror jag sovit för lite den senaste tiden och förstod nästan att det skulle komma ikapp mig nu under semestern. Man kommer inte undan. Så jag försöker släppa alla ”måsten” och krav under semestern. Lättare sagt än gjort såklart men vad är viktigare än att må bra och faktiskt ta hand om sig själv?

Igår startade jag dagen med att dra till gymmet. Men där hade de satt igång värmen (!!!) så jag kände en panikångestattack komma smygandes. Jag förstod först inte varför men jag vet att jag tidigare också känt panik av att gymmet är så otroligt varmt. Nu har de satt in en AC men hade alltså satt på värmen som blåste på mig när jag var på löpbandet. Klev av och körde lite styrkeövningar men klarade inte mer så åkte hemåt. Sedan kom min bror och syster hit. Vi solade, badade, grillade, bastade och åt god mat. Så härlig dag! Hann med en sväng till Viking också.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Han blev så glad : )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag mockad i hagen medan Jolie red i paddocken med Robin som kikade på.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur fina!

Vi rundade av kvällen med att se på Ace Ventura och barnen skrattade som aldrig förr trots att de var ganska skeptiska innan vi startade filmen : )

Nu kör vi torsdag och jag ska ta en promenad med brorsan innan vi åker och äter glass i Öregrund. Kram/E

  1. Maja skriver:

    Underbara bilder på Jolie och Viking, jättefina är dom! <3

  2. Jag känner så igen mig. Jag är verkligen helt slut och räknar ner timmarna till jag får gå på semester. Bara några timmar kvar nu. Det här varit ett riktigt tufft år och jag behöver verkligen en paus.

    1. Engla skriver:

      Önskar dig en riktigt härlig semester! Kram

  3. Känner så väl igen mig! Det är inte så bara att gå på semester och bli helt ledig (så ledig man blir som mamma till flera barn dvs). Kroppen och huvudet är uppe i varv och stresspåslaget finns där ett tag efter att alla måsten faktiskt försvunnit. Jag blev väldigt nedstämd och rastlös de första semesterdagarna och då kom stressen över att inte uppskatta semestern och tiden med min familj. Så sjukt! Och en väldigt onödig negativ spiral. Efter ca 3-4 dagar släppte det och nu är kropp och knopp i fas med verkligheten och först då kan min semester börja på riktigt. Hoppas du mår bättre snart och att semestern ger dig vila och återhämtning så att du känner dig nöjd och tillfreds när hösten drar igång. Det är mitt mål med min semester. Aktiviteter osv är kul, men ett sekundärt mål! Många kramar ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..