CITRUS & FESTLIGHETER

 

Innehåller annonslänk för Lyko

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Världens bästa bodylotion? Helt klart denna citrusdoftande underbaring från Biotherm. Klarar mig inte utan den!

Godmorgon lördag och semester!

Vi inledde semestern med att gå på en riktigt trevlig 40-års fest där det bjöds på god mat, dryck, 5-kamp och musiktävling. Så roligt! Idag sov vi alla länge. Jag & R vaknade vid 09 och barnen efter 10. Det behövde vi : )
Nu ska vi göra oss i ordning för en dag i Sthlm och ”Vi som älskar 90-talet”. Vilken start på semestern! Det verkar bli bra väder i huvudstaden så det tackar vi för. Sommaren verkar ju annars tagit en liten paus men jag hoppas värmen återvänder snarast!

Vad gör du idag? Kram/E

 

  1. Vilken härlig start på semestern! jag har fyra pass kvar, sen är det min tur! Som jag längtar och räknar ner.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..