FREDAG OCH SNART SEMESTER

 

Kaffe2

 

Kaffe5

Godmorgon fredag! Känner mig riktigt utvilad idag och extra glad och pirrig. Fredag ju! Det spöregnar dock ute haha men ska skynda iväg till jobbet nu och slutar redan klockan 14.00 idag eftersom jag jobbat in flex. Är nog många som går hem tidigt idag. Jag ska avsluta lite jobb, se till att planeringen för kommande veckor är under kontroll och städa på kontoret som inte är särskilt stökigt men skönt att få bort papper & lappar etc. som inte behöver vara kvar när jag är tillbaka i augusti.

När jag slutar jobba så ska jag hem och fixa mig i ordning för kvällens 40-års fest som vi ska iväg på.  Vilken kanonfredag!

Hur ser din dag ut? Jobbar du eller har du semester?

Kram/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..