KAN INTE SOVA

 

img_8084

Godmorgon onsdag! Jag har så svårt att sova trots supermegatrött om kvällarna. Är som ett grinigt barn kvällstid haha. Stackars familjen. Vaknade 04.30 idag så det var bara att kliva upp. Hinner jobba in lite tid på jobbet.

Jag har otroligt mycket inspo till blogginlägg och instagram med tiden räcker inte till så hoppas det håller i sig till semestern : ) Å andra sidan, läser någon ens bloggar på semestern. Kanske värt att ta helt ledigt för mig? Vi får se, jag tar det som det kommer. Som det känns nu kommer jag att uppdatera i alla fall. Blir mest dagboksinlägg, outfits och bilder från våra dagar. Finns det något annat du önskar läsa om?

Jag ska träna på lunchen idag, det har jag gjort hela veckan. Så skönt! Har träningsvärk i både rumpa, mage och rygg. Skön känsla! Kan tycka att jag inte tränar tillräckligt och nästan känna mig svag ibland men orkar allt tyngre vikter och fler reps så nog blir jag starkare. Tränar mellan 3-5 korta styrkepass i veckan och 1 konditionspass. Hade velat få in 1-2 konditionspass till och ta bort något styrkepass men det är svårt att hinna så försöker att känna mig nöjd ändå.

När jag slutar jobba ska jag hem för en snabb middag innan jag, Jolie & Saga ska åka ut till Viking. Det ska bli riktigt mysigt!

Önskar dig en riktigt härlig onsdag! Kram/E

 1. Ta hand om dig vännen och blogga bara för skojs skull om du vill på semestern, bara sånt som ger dig glädje <3. Det har jag lärt mig denna vår att inte göra en massa saker bara för att utan att göra det som gör mig glad och så även med bloggen.

  Kram fina

 2. Tanja skriver:

  Hej Engla!
  Såg att ni handlat och gjort matlista. Här är inspirationen noll, särskilt som min unge är världens mest kräsna och vägrar äta typ allt. Han är jämnårig med dina pojkar.

  Vill jättegärna få tips på vad ni ska äta nu i sommar. Är supertrött hela tiden (har en sjukdom där hjärntrötthet är ett av symptomen) så gärna hyfsat enkelt.
  Kram!

  1. Engla skriver:

   Åh vi gör verkligen INTE något avancerat. Varken jag eller R är någon mästerkock men vi försöker variera oss och se till att barnen får i sig lite av allt.

   Nu minns jag inte hela listan men vi har skrivit ner både lunch & middag eftersom det är sommarlov. Så tex.
   Måndag: Bananplättar – Spaghetti & köttfärssås
   Tisdag: Rester från gårdagen – Korvstroganoff & ris
   Onsdag: Gulaschsoppa – Fisk & potatis
   Torsdag: Pyttipanna – Hembakad pizza
   Fredag: Korv m bröd – Tacos
   Lördag: Tacorester – Grillad kyckling & sötpotatis/klyftpotatis
   Söndag: Pastasallad/Tonfisksallad – Egna hamburgare

 3. Anki skriver:

  Tag semester från bloggen i några veckor och ”var” bara ett tag.
  Även om det är roligt och intressant, tar ett nytt jobb på krafterna.
  Det är mycket nytt som tas in. Tillåt dig själv liiite semester.
  Ha det gott och var rädd om dig/er.❤️

 4. Marie skriver:

  Fina Engla jag tycker du ska ta helt ledigt från bloggen. Känner igen mig mkt i dig och som fellow utbränd så vet jag att när man är liiite lite piggare kör man på. Det är dock jätteviktigt att aldrig komma till det där maxade läget utan att alltid ha en STOR marginal till tröttheten/stressen. När man varit utbränd kommer sömnlösheten/rastlösheten ofta helt utan förvarning och därför är det extra viktigt att ge sig själv gott om tid till återhämtning och vila och riktigt planera in det i kalendern. Skala bort så mkt som går och ägna dig åt sånt som gör dig glad. Det är svårt att säga nej men det är en övningssak och jag har märkt att när jag är helt ärlig med min situation och att jag ej orkar eller inte vet från en dag till en annan hur mkt jag orkar, så förstår folk bättre än om jag lindar in mig i konstiga förklaringar eller nåt.

  Ta chansen till vila nu när semestern kommer och skriv bara i bloggen OM det känns kul och du vill/orkar inte som en uppgift eller tvång. Typ 1 gång i veckan eller så, för att verkligen koppla bort allt. Jag läser oavsett hur mkt eller lite du skriver 🙂 Kram

 5. Jag läser också bloggar på semestern så uppdatera på du. Jag gillar mest att läsa dina dagboksinlägg. Tycker det är så mysigt att få hänga med i vardagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..