KORTA ELLER LÅNGA?

 

591f4575-43f1-4a38-8901-9c9fd8732db5-5a6f13547b57d

Jag gillar mina kortare naglar som jag rockar nu. Använder Essie´s Gel Couture lack som är grymma! Men kan såklart sakna de längre naglarna när jag ser gamla bilder som denna.

Godmorgon lördag! Här har vi regn idag och kommande vecka ser rätt deppig ut vädermässigt. Imorgon lovar de dock sol och 25 grader så då blir det poolhäng hela dagen. Idag ska vi städa, åka och handla, köpa present åt pojkarnas kompis som fyllt år och så vill jag köpa en riktigt fin sommarbukett.

Jag tänkte köra en liten bloppis också. Det är så många som efterfrågat klänningar så jag ska passa på att gå igenom dem idag när vädret ändå är halvdant. Har även ett par vita Nike som är lite för små och ett par vita Birkenstock som jag inte använder.

Hur ser din lördag ut?

Kram/E

 1. Krin skriver:

  Jaa! Klänningar är en bristvara här hemma 😄

 2. Nancy skriver:

  Godmorgon 💜
  Jättetråkigt väder….trodde jag skulle få njuta av morgonkaffet i solen ☀️☕️
  Jag ska jobba hela helgen så tyvärr blir det inte så mycket mer än det, snart semester 🙏🏼
  Kul med bloppis 😍 hoppas jag hinner se vad du lägger upp.

  Ha en skön helg!
  Puss å Kram 💕

  1. Engla skriver:

   Lycka till på jobbet sweetie 💕 Puss & kram 😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..