HÖRDE JAG MYSKVÄLL?

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bilder från en AW för ett par veckor sedan. En ljuvlig toast skagen och en pepparstek på Stationen i Uppsala.

Godmorgon onsdag! Känner mig äntligen något så när utvilad idag. Skönt! Himla svårt att sova om nätterna. Det är ljust, jag har världens pollenallergi (gräs) och ja har liksom gått lite för länge med sömnbrist. Men inatt sov jag riktigt bra och jag vet ju att det ger med sig med tiden. Som tur är så fungerar det med ca 5-6 timmars sömn nu när det är så ljust. Jag sover ju annars helst 8 timmar, men minst 7 åtminstonde.

Idag så är det jobb hela dagen, följt av gymmet. Ikväll ska vi på möte i stallet och så är jag sugen på filmkväll. Regnar ju ute så vill bara vara inne och mysa : )

Önskar dig en riktigt fin onsdag! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..