NY FRISYR

 

I samarbete med Frans Hår & Stil

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I torsdags körde jag kvällsdate med Erica på Frans Hår & Stil som trollade fram detta fantastiska svall. Jag hade ju väldigt ljust hår och blir galen på utväxten som märks efter bara 2-3 veckor. Så jag ville få fram min bottenfärg och låta längderna bli ljusare. Note-to-self: Håll mig till min egna färg!
Erica satte också i Hairtalk igen. Så härligt med mer längd nu i sommar : ) Mitt egna hår börjar ju bli långt igen men vi körde på någon decimeter längre. Så nöjd!

 1. cia skriver:

  Så snyggt och sjukt snygg färg på naglarna, vet du möjligtvis vad färgen heter?

   1. cia skriver:

    Vet du vad färgen heter? 🙂

    1. Engla skriver:

     On the list från Essie gel couture 💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..