ANNONS
Integritet på Tailsweep

LV SANDALER

/

Copyright 2019. All rights reserved.

Dessa sandaler från LV tycker jag är så otroligt coola och snygga! En underbar födelsedagspresent. Fungerar både till finklänningen som till stranden, shortsen eller jeansen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon Midsommarafton! Barnen somnar sent och vaknar supertidigt nuförtiden. Måste vara ljuset. Vi klev upp tidigt idag och det är nog lika bra då vi har en del att stå i. Jag ska till gymmet nu och sedan ska vi fixa oss och dekorera tårtan innan vi är good to go. Vi ska fira tillsammans med härliga vänner. Massor av glada barn och vuxna. Kan inte tänka mig något bättre!
Jag var till frisören igår kväll och är sååå jäkla nöjd! Erica trollade fram den perfekta färgen som fångar upp min egna så bra. Jag pallar inte utväxt efter en månad så det superblonda fick ge vika nu. Finns bevis på instagram (@englasshowroom). Kommer bilder här under helgen.

Hörs under dagen! Och på insta såklart. Kram/E

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00