PRE MIDSUMMER

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon torsdag! Dagen före midsommarafton. Många lediga idag men jag jobbar när du läser detta : ) Ska dock sluta någon timme tidigare tänkte jag. Ska baka och göra snittar inför imorgon och sedan ska jag spendera kvällen hos min kära frisör Erica hos Frans Hår & Stil. Längtar! Sommarhår is coming : )
Känner mig någotlunda i fas nu faktiskt. Vi ska handla det sista imorgon bitti, samt dekorera tårtan men i övrigt är vi nog helt klara att fira Midsommar. Får dock skippa att göra kransar till håret i år. Tiden räcker inte till men min klänning är blommönstrad så tänker att det jämnar ut sig. Har ett fint diadem med blommor jag kan använda också. Dessutom verkar det ju faktiskt bli soligt och varmt detta år. Hur fantastiskt?! Ska solen skina även hos dig?

Kram/E

 1. 😂 förlåt… men var tvungen att googla om det fanns ett ord som hette någotlunda. Blev jätteförvirrad. Tänkte det var ngt dialektalt du stavat till. Men antar du menade någorlunda.
  Glad midsommar!
  Njut!

  1. Engla skriver:

   Haha egenpåhittat 🤷🏼‍♀️

 2. Lotte skriver:

  Jaaaa solen ska skina här med så det gäller ju att njuta haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..