GODARE MAT UTE

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sommar & grillat alltså, kan inte få nog! En enkel middag känns lite lyxigare när man kan sitta ute och äta.

Nu har vi redan onsdag och jag hinner knappt med. Igår var jag på utbildning halva dagen (brandskydd). Idag blir det mest kontorsjobb med schemaläggning och imorgon möte innan jag tror de flesta går hem tidigt. Idag så ska vi handla inför midsommar, städa och baka när jag kommer hem. Har du förberett inför midsommar?

Kram/E

 

 1. ina skriver:

  Vad jobbar du med? 🙂

  1. Engla skriver:

   Koordinator på Sandvik Coromant 🙂

 2. Elin skriver:

  Vi funderar på att skaffa pool, är ni nöjd med eran? Vill du berätta vad det är för märke, storlek mm och lägga ut mer bilder på den?

 3. Nej jag är inte klar inför midsommar. Vet inte ens vad vi ska göra än men mest troligt åker vi hem till mina föräldrar och om vädret tillåter äter en god grillmiddag.

 4. Lotte skriver:

  Vi ska till vänner i deras stuga över midsommar och kom på i natt att vi måste ju handla. Men det är ju lugnt det är ju bara onsdag 😉 Å nu när jag lämnade barn så fick jag veta att en av pedagogerna gå på semester imorn så nu måste jag fixa presenter ikväll.
  EN vecka kvar till välbehövlig semester!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..