VECKA 25

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gucci tidigt i morse. Sover som en riktig tonåring den här lille farbrorn. 05.25 dansade jag upp i morse vilket inte brukar vara något problem. Mycket tack vare ljuset såklart. Robin har dock haft jourvecka och larm i stort sett varenda natt så då vaknar ju jag också såklart. Så idag var vi två som klev av jouren haha. Skönt!

Midsommarvecka nu alltså och det känns ju helt bananas. Vi ska hinna med fotbollsträningar, fix med båten, storhandla, baka och göra tårtor, göra snittar till midsommarlunchen, storstäda och så ska jag till frisören. Säkert något mer men det är tomt i min skalle just nu. Ja jag vill göra blomkransar också men vet faktiskt inte var jag ska klämma in det så det får bli lite som det blir. Så fint ju med egna kransar.

Hoppas du har en fin start på veckan! Kram/E

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..