ANNONS

SOMMAR SOMMAR SOL IGEN

/

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with e7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ingen badkruka här inte. 28 grader i poolen hela helgen men igår låg det på runt 24. Ändå varmare i vattnet än på land : )

Idag är det skolavslutning för mina småkillar. Sång, picknick och säkert både tårar och skratt. Jag gråter ju alltid på skolavslutningen. Speciellt när det är avsked och barnen ska få nya lärare. I pojkarnas fall får de behålla sin kära L i ett år till men för Jolie blir det riktigt sorgligt imorgon. Hon kommer få en ny lärare nu efter tre år och klassens första möte med den nya hade inte varit så bra. Hoppas läraren bara hade en dålig dag så det inte blir jobbigt att gå till skolan. A-M som Jolie haft länge nu är helt fantastisk och jag hade önskat att klassen fick behålla henne ett år till. Det är så otroligt viktigt med bra lärare! Snäll men bra på att sätta gränser, lyhörd, omtänksam och bra på att lära ut såklart. Och precis så är mina barns nuvarande lärare/mentorer.

Kram/E

2
29

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00