ANNONS

HÖRDE JAG FREDAG?

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Torsdagens hopptävling i hettan. Gick galant för Jolie som hoppade på fina Sheba. Duktiga tjejer!

Nu är det alltså fredag när du läser detta och jag är på jobbet. Jag vet att många som läser gillar morgoninläggen så jag ska bli bättre på att tidsinställa inlägg så att det alltid finns här. Det bästa vore ju ett inlägg på morgonen, ett på eftermiddagen och ett på kvällen. Ibland går det jättebra att hinna med det, andra dagar mindre bra haha. Det är i alla fall min plan.

Många som är lediga idag men tycker det känns helt ok att jobba : ) Ser fram emot att åka hem och lägga mig vid poolen senare och skåla in helgen med ett glas iskallt bubbel.

Happy Friday! Kram/E

4
24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00