DAGENS OUTFIT

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Började dagen med en löprunda vid 08 och då var det redan över 20 grader ute! Hem för en snabbdusch innan jag & Jolie åkte till stallet för hennes hopptävling. Därfter har vi legat vid poolen och haft gäster hela dagen. Jag slängde på mig denna klänning från Nelly till middagen. Så fint mönster och skön modell! Vi är nu hemma från fotbollsträningen och jag har en riktigt hejdundrande huvudvärk så ska bädda ner mig i soffan efter att jag sagt godnatt till barnen.

Imorgon jobbar jag men värmen ska stanna kvar så det blir en härlig helg med sol och bad får jag hoppas. Gäller att fånga de varma dagarna nu. Kram/E

  1. Soffie skriver:

    När man ser din solbrända hud så förstår man din din ”hejdundrande” huvudvärk..

  2. Sara skriver:

    Härlig outfit! Var är sandalerna ifrån? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..