ANNONS

VARDAG

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en härlig dag på jobbet där jag börjar komma in i mina arbetsuppgifter riktigt bra, så åkte jag till gymmet. Sedan blev det middag innan det var dags för Enzo & Romeos fioluppvisning. Så duktiga! Jättefint att se och jag hoppas att de vill fortsätta spela instrument även till hösten.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu blir det smoothies och film i soffan. Imorgon laddar vi för minifredag. Jobb, träning och sedan ska vi grilla och bada här hemma. Fira min födelsedags lite i efterskott. Och jag har inte bakat fastän det var tanken men det känns helt ok.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Krypa ner här bland dessa svala linnelakan…Drömmen så här års! Behöver verkligen satsa på mer sängkläder i linne.

Kram/E

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00