VECKA 23

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fina kompisar på ridbanan igår.

Känns som sommaren är tillbaka igen? Äntligen lite sol om än blåsigt och regnskurar. Men jag tror det ska vända denna vecka och bjudas på härliga sommartemperaturer. Hoppas! Känns som det är dags nu. Hade gärna haft en repris av förra årets härliga sommar.

Nu är det full fart mot skolavslutningar, midsommar och semester. Vecka 28 går vi på semester så det är ju fem veckor kvar men det går ruskigt snabbt så vips är vi där. Det är ju återigen en kort vecka med Nationaldagsfirande på torsdag. Men innan dess så ska vi på fiolkonsert och ha mitt försenade födelsedagskalas om vi nu lyckas få till det. Tredje gången gillt satsar vi på nu : )

Själva Nationaldagen tänkte vi faktiskt spendera hemma vid poolen. Drömmen vore en hel dag utan måsten. Sola, bada och umgås. Sen ska jag hålla i killarna fotbollsträning på kvällen men förutom det vore det fantastiskt härligt att bara ha en helt fri dag. Så det satsar vi på. Hur firar du?

Kram/E

 

 1. Tinnie skriver:

  Vi ska till Skansen och säga hej till vår dotter som jobbar med ponnyridningen. I vanliga fall tittar vi på Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm, det är riktigt maxat! Man kan stå precis bredvid banan, och när hästarna kommer dundrande i 50 km/h så känns det i hela kroppen! Dagen kommer att bli varm, underbart!

 2. Lotte skriver:

  Här ska vi ha födelsedagsfirande på nationaldagen. Dottern fyllde 17 maj men då hade vi magsjuka så vi slår ihop kalas nu med min bror + en annan brors son. Hoppas på sol och värme 🙂

  1. Engla skriver:

   Åh det låter underbart och vädret ser lovande ut 🙂

 3. Emma skriver:

  En fråga som inte alls har med detta att göra. Min dotter ska på 8-årskalas till en kille i klassen som hon inte känner så bra. Hon har frågat men han önskar sig inget särskilt. Vad ska vi köpa i present? Vad skulle dina killar bli glada för? Har du nåt tips, eller kanske nån av dina läsare har? Tack 🙂

  1. Engla skriver:

   Åh det där är svårt men jag tänker fotboll eller annan utomhusleksak (precis rätt årstid nu ju), roligt och annorlunda godis eller varför inte ett badlakan eller nån strandleksak man kan blåsa upp?

  1. N skriver:

   Vi köpte en stor förpackning med vattenballonger till en 8-årig kille en gång – mycket uppskattat!!

   1. Engla skriver:

    Grymt kul present!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..