RABARBER, GRILLAT, SOL & REGN

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår fredag så jobbade jag hela dagen och när jag kom hem så var det bara att fixa sig för vi skulle iväg till familjen Storm på middag! Det bjöds på en grym rabarberdrink när vi kom och sedan riktigt god mat, som alltid. Grillad oxfilé, svamprisotto, rabarberpaj mm. Rullade hem sent på kvällen : ) Underbar kväll med vänner & barn.

Idag vaknade vi rätt tidigt och började dagen med att städa. Känns som vi ligger efter med allt så det var bara att sätta igång. Efter frukosten så tog jag en löprunda och barnen följde med på cyklarna. Skönt att springa av sig och komma hem med ny energi. Sen har dagen bara gått i repeat. Laga mat, diska, städa. Nu så tänkte jag hoppa in i duschen och sedan blir det film och godis. Känns extra mysigt då det regnar ute.

Kram/E

  1. Men vad underbart att träffa vänner. Fin dukning och maten låter verkligen helt fantastiskt god. Härligt med en löprunda!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..