HEJA GIMO

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en hel eftermiddag ute i blåsten har vi nu landat hemma och ska fylla på depåerna med mat. Jag verkar vara tröttare än våra fotbollshjältar haha. De har spelat 4 matcher denna eftermiddag och jag, Eva & Robin har coachat och stöttat dem, matat dem med kexchoklad, kex & vatten och försökt se till att alla fått spela lika mycket. Många starka killar som såklart vill ha så mycket speltid som möjligt.

Och hur gick det då?

De kammade hem segern inte bara en gång utan vann faktiskt alla matcher! Heja Gimo! Ett fantastiskt lagspel som gav resultat och jag känner mig så stolt över dessa killar. Vilka kämpar! Trots ett struligt år med osäkerhet vad gäller tränare så fixar de spelet. Av vilja, av styrka, av träning och av teamwork. Nu kämpar vi på, och jag och Eva får nog behålla lagledartröjorna ett tag till : )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Heja Gimo P10!

 1. Lisa skriver:

  Vad roligt! Och vad duktiga de är. Applåd till er som tränare.

 2. Vad roligt att få se bilder från fotbollen. Tycker det är så roligt att läsa din blogg nu. Så mycket bilder och personliga inlägg. Väldans trevligt måste jag säga. 🤩🤩

 3. N skriver:

  Grattis! Grabbarnas vinster visar ju att ni fixar det där med träningen hur bra som helst…😊

  1. Engla skriver:

   Tack 😍 Ja vi kan ju allt utom reglerna 😂 Men det har de rätt koll på själva och vi tjatar mycket om schysst spel och beteenden. Vilket också gav resultat igår. Killarna var riktigt fina mot motståndarna trots fulspel från en del.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..