ANNONS

HEJA GIMO

/

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en hel eftermiddag ute i blåsten har vi nu landat hemma och ska fylla på depåerna med mat. Jag verkar vara tröttare än våra fotbollshjältar haha. De har spelat 4 matcher denna eftermiddag och jag, Eva & Robin har coachat och stöttat dem, matat dem med kexchoklad, kex & vatten och försökt se till att alla fått spela lika mycket. Många starka killar som såklart vill ha så mycket speltid som möjligt.

Och hur gick det då?

De kammade hem segern inte bara en gång utan vann faktiskt alla matcher! Heja Gimo! Ett fantastiskt lagspel som gav resultat och jag känner mig så stolt över dessa killar. Vilka kämpar! Trots ett struligt år med osäkerhet vad gäller tränare så fixar de spelet. Av vilja, av styrka, av träning och av teamwork. Nu kämpar vi på, och jag och Eva får nog behålla lagledartröjorna ett tag till : )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Heja Gimo P10!

4
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00