ANNONS

JOBBIGT

/
Processed with VSCO with g7 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon onsdag! Hur mår du?

Jag vaknade 04:50 imorse så är lite trött just nu. Det är många tankar på jobb, hem och aktiviteter. Pojkarna har sån otur med tränare i deras fotbollslag och imorgon är det poolspel. Som de såklart är riktigt taggade inför, men det finns ingen som är med dem och coachar så vi ledare få ta det och jag känner att jag inte riktigt har koll eller kan det som behövs. Men på rasten skriver jag en spellista och hoppas det blir bra inför imorgon. Huvudsaken är att killarna har kul! Känner dock att de är i stort behov av en bra, trygg tränare för att kunna fortsätta.

Idag efter jobbet är det Trivselkväll med jobbet. Kul att umgås utanför jobbet med även om det säkert blir jobbsnack också. Jag ska dock hem tidigt för att orka upp tidigt till fotbollen imorgon. Happy onsdag! Kram/E

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00