ANNONS

SKOLAVSLUTNING

/

Innehåller annonslänkar för Lekmer

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Koncentrerad på matteläxan. T-shirt HÄR

Snart är det dags för skolavslutning. Denna vecka är sista hela skolveckan, sedan är det bara korta veckor med röda dagar och klämdagar. Vi har inte ordnat kläder till skolavslutningarna ännu men när jag köpte denna Levi´s t-shirt till killarna tänkte jag att de kunde ha den till jeansshorts och en mörkblå tunnstickad kofta från Ralph Lauren. Känns fint och fräscht. Jolie har inte hittat något ännu men tippar på att hon också vill ha jeansshorts med någon somrig blus.

Nu är det dags för mig att åka till nya jobbet. Gissa om jag är laddad? Hörs senare! Kramar & Happy Monday!

5
39

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00