ANNONS

KOORDINATOR

/

Mellis!

Hej på er! Solen (och lite värme) är tillbaka och jag njuter! Jag jobbar i skolan nästan hela denna vecka och så mina sista dagar på fritids. Jag njuter lite extra och känner både glädje men också lite vemod. Är så pepp på att starta mitt nya jobb på måndag, men såklart känns lite också lite sorgligt att säga hejdå till alla barnen på skolan & främst fritids där jag jobbat så mycket nu under vårterminen. Vet att många barn också är ledsna över att jag ska sluta så det gör lite ont i hjärtat ❤️

På måndag börjar jag alltså att jobba på Sandvik igen. Jag arbetade ju där som CNC-operatör i några år då jag fick Jolie men också Enzo & Romeo. Sedan sa jag upp mig eftersom mitt företag växte så mycket och valde att satsa på det. Perfekt när barnen var små dessutom då jag kunde vara med dem så mycket som möjligt. Oerhört tacksam för det 🙏🏻

Jag har alltid haft dörren öppen för att börja på Sandvik igen, men inte som CNC-operatör. Inget illa om yrket, tvärtom, men jag vill göra något mer och älskar struktur och ordning och har velat ha något mer av en kontorstjänst. Så dök det perfekta jobbet upp i februari eller om det var mars. Jag sökte direkt men sedan hörde jag ingenting på länge. I april fick jag i alla fall äntligen komma på intervju, och efter någon vecka en andra intervju och fick sedan efter några dagar veta att jobbet är mitt!!! Så nu kommer jag att arbeta som underhållskoordinator och få vara med och strukturera upp och schemalägga jobb som ska göras, bland annat.

Skola & fritids ligget mig oerhört varmt om hjärtat och jag släpper inte den drömmen men då jag inte har någon utbildning inom det och det är svårt att få en fast tjänst så kom detta jobb som koordinator helt rätt i tiden. Jag är så redo för att jobba heltid med något annat än sociala medier. Jag har aldrig känt mig som en typisk influenser, gillar inte uppmärksamheten och tillställningar, har inga nära bloggkollegor på det viset etc. Det blir väldigt ensamt och jag vill ha arbetskompisar, vara en del av något. Jobba hela dagarna och sedan hämta mina barn och vara ledig! Nu kommer jag inte att vara helt ledig eftersom jag fortfarande kommer blogga, men det blir inte samma sak. Mer dagboksform som det var när jag började blogga men självklart kommer jag leverera outfits, skönhetstips mm också men tiden får utvisa hur ofta det blir. Min tanke är att snitta ett inlägg om dagen i alla fall, kanske mer.

Så nu vet du hur det ligger till.

Kram/E

42
206

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00