FOTBOLLSMORSAN

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter 10.5 timmes jobbdag var det dags att sticka iväg på killarnas fotbollsträning, ledare som man är. I ur och skur. Tänk, det hade jag aldrig kunnat ana för ett par år sedan haha. Tur att jag har Eva som också är ledare och Robin som hjälper till. Vi blir ett bra team! Vad gör man inte för sina barn?

Nu är jag också på väg in i styrelsen på ridskolan MEN har pratat här hemma om det är en så bra idé egentligen? Man kan inte vara överallt och även hinna med återhämtning, egen träning, extrajobb etc. Robin har ju jour både på sitt jobb och deltidsjobb som brandman. Ja jag vet inte. Jag känner att jag vill göra det för Jolies skull och kunna hänga med mer på ett annat vis. Få inblick och hjälpa till men jag vill inte göra så att familjen blir lidande och att jag blir slutkörd. Svår balansgång det där. När jag kommer jobba 40H i veckan och köra eget företag försvinner ju timmarna ännu snabbare. Och tiden just nu går rasande fort.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Duktiga killar på dagens träning!

Nu blir det Robinson och glass i soffan innan det är dags att sova och ladda för en ny jobbdag med treorna. Idag var jag i förskoleklass, imorgon blir det en trea och på torsdag en etta. Hoppas på 2:orna på fredag då : )

Kram/E

 1. Jag tycker det är grymt att ni engagerar er i EN sport! 🙂 För det är det verkligen inte alla föräldrar som gör. Hos oss är min man tränare i fotboll under sommar/vår och handboll under höst/vinter för äldsta sonen. Men det får liksom räcka för annars hinner vi inte med. Innan jag själv fick barn insåg jag aldrig hur pass beroende föreningslivet är av att vuxna ger av sin tid. Bäst då om många kan ge lite istället för att få personer ska ge allt 🙂 Grattis till nya jobbet vill jag också säga! så roligt!

  1. Engla skriver:

   Ja visst är det så. Om alla hjälper till lite grann där de kan så skulle det bli mycket enklare för alla.

   Tack snälla du 🙂

 2. Var rädd om dig! Jag tycker nog att heltidsjobb och tre barn med allt som hör till är fullt tillräckligt. Ska du dessutom hinna med att blogga och träna låter det som att schemat är fullspäckat. Men du som har en utmattning bakom dig känner förhoppningsvis igen tecknen innan det går för långt. Kram

 3. Jag tycker du gör helt rätt som tänker efter innan du är inblandad i allting. Jag är precis som dig och är ledare och styrelsemedlem i innebandyföreningen, så nu när fotbollen också kör igång har vi gjort en tydlig uppdelning här hemma: jag tar innebandyn och mannen fotbollen. Jag tycker det är för kul med föreningsliv och lagidrott för att bara stå på sidan. Jag orkar dessutom inte med den pinsamma tystnaden när de efterfrågar hjälp och 15-20 föräldrar står där och säger INGENTING. Då säger jag ja för att få slut på lidandet och varken jag eller mannen vill riskera att jag tar på mig ännu mer 😂 Självklart är jag med ändå, på matcher och skjutsar ibland, men det stora jobbet där är inte mitt. Av en anledning. Jag behöver sommarhalvåret att återhämta mig för att orka med vintern 😆 Sen har vi ju ett till barn som ska in i aktiviteter snart, vi måste ju ha lite tid och lust att engagera oss för honom också. Kan inte gå all in på första barnet 😁

  1. Engla skriver:

   Ja vi har ju tre och är engagerade i alla barnens aktiviteter så kanske får nöja sig där. Man kan inte göra allt även om man vill 🙂 Kram

 4. Mila skriver:

  Ta det långsamt och lugnt i början med det nya jobbet. Jag studerade länge och när jag sedan kom ut ”i verkligheten” så var det en stor omställning och jag var otroligt trött i början. Det är många intryck och socialt på ett annat vis än när man jobbar hemifrån. Ta hand om dig och Grattis till jobbet!!

 5. Tycker nog allt att du bör vara försiktig med att ta på dig för mycket. Samtidigt förstår jag att du gärna vill vara mer delaktig. Kul att du är som ledare i laget. Fotboll är ju något jag verkligen gillar, domare som jag är. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..