SÖNDAG

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gårdagens gymlook! Älskar detta linne & tights från Drop of Mindfulness. Använt dem i 1-2 år nu och de är fortfarande lika fina. Idag söndag blev det ingen träning. Hoppade i träningskläderna imorse för att liksom vara redo att dra till gymmet haha men det hjälpte inte. Haft fullt upp hemma med att städa, rensa, servera barnen + vänner mm. En mysig söndag som gått alldeles för snabbt!

Nu blir det Robinson på TVn innan det är dags att hoppa i säng. Måndagen startar jag med ett frisörbesök hos Frans i Uppsala. Slinga utväxten och förhoppningsvis få lite fason på färgen som just nu skiftar i lite gröngrått i de ljusa längderna. Jag trivs så bra i både längden och färgen så vill bara putsa till topparna så de känns tjocka och fräscha och ljusa upp färgen lite. Redo för sommaren så att säga : )

Hairspo

Älskar Laura Jadestones frisyr (överst)! Så snyggt både nyslingat och med lite utväxt. Dock tror jag inte att jag passar i så kort men samma frisyr fast lite mer längd (en decimeter) är ungefär vad jag har nu. Vill få till slingorna ungefär så också.

Kram/E

 1. Annie skriver:

  Om det är vatten finns det shampoon som är bra mot sådant typ Malibu C. Tror även jag läste ett vettigt blogginlägg om detta hos colors of wonderland eller styleelin.

 2. Karin skriver:

  Det är vattnet här tyvärr som förstör det blonda håret. Så himla tråkigt! Mitt är fint 1-2 veckor efter frisörbesök sen blir det grönaktigt och dassigt. Så hårt vatten och mycket metaller 🙁

  1. Engla skriver:

   Ja jag har aldrig upplevt det grönt innan 😩

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..