GODMORGON

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Godmorgon söndag! Jag & R satt och kikade efter present till ett kommande kalas och sedan plöjde vi några avsnitt av Bonusfamiljen och vips var klockan nästan ett på natten. Wild & crazy för den här kvällströtta människan haha. Gissa hur trött jag är idag?! Tur det är söndag och vilodag. Ska bara fixa och mysa runt hemma idag tänkte jag. Barnen vill bjuda hit kompisar och Jolie vill till stallet och gosa med sin favorit. Blir en bra dag : )

Happy Sunday! Kram/E

  1. Oj, det var sent. Tur det är söndag idag så du kan vila. Jag har blivit så beroende av att gå och lägga mig skapligt. Orkar mer och blir piggare och gladare.

    1. Engla skriver:

      Ja jag somnar oftast runt 23 så ikväll blir det tidigt i säng

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..