GODMORGON HELG

 

Innehåller annonslänk för Lyko

img_8183

Palett från YSL

img_8310

Helgen inleddes med godis, chips & dip i soffan.

Godmorgon lördag! Jolie vilade i stort sett hela dagen igår. Hon mådde illa, hade värk i huvudet och nacken och var väldigt trött. Hon blev så glad när en av hennes bästa vänner ringde på dörren med godis, tidning & krya-på-dig-kort. Så fint gjort! ♥ Och moster ringde och kollade läget och skämtade med J flera gånger ♥
Idag skulle hon egentligen hjälpt till i stallet på Hästis men får vila idag och repa på sig inför nästa vecka då hon ska ha praktik i stallet och förhoppningsvis kunna vara med på nästa veckas ridlektion.

Planerna för idag är egentligen bara att städa och röja. Åka till tippen, posta bloppis-grejer mm. Ringa och kolla vad som hänt med Romeos nya glasögon vi beställde för 3-4 veckor sedan (de skulle komma efter fem dagar) och ja helt enkelt beta av en lång lista. Tänk så skönt när det är klart : )

Happy Weekend! Kram/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..