HON FLÖG AV

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår innan middagen blev det en kort liten premiärtur med motorcykeln då vi skulle hämta hem vår bil. Supermysigt att sitta bakom R och njuta av vyerna : )

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var det dags för min stora stjärna att hoppträna medan småstjärnorna drog iväg på fotboll med R.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Ett grymt team dessa två ♥

Sedan hände det som jag alltid är livrädd ska hända. När de hoppade så vägrade Viking att hoppa över det femte hindret så han drog åt sidan och Jolie flög över och landade på huvudet. Hon hamnade i chock och fick jätteont och började må illa omgående. Det blev akuten och sedan vidare till Akademiska i Uppsala. Lilla gumman ♥

Just nu vill jag att hon aldrig mer ska rida men det är ju bara att hoppa upp på hästryggen igen så att hon inte blir rädd. Rädslan kan jag stå för, även om jag försöker att aldrig visa den för henne. Skönt att hon fick komma hem inatt i alla fall. Just nu sover hon med Gucci bredvid sig.
Ja det var vår torsdag det. Hoppas på en mindre dramatisk fredag!

Kram/E

 1. Malin skriver:

  Åh som ägare till Viking får jag lite dåligt samvete, hoppas Jolie mår bra?! 💕
  Men vet också hur livet med häst å ridning är, som liten fick jag lära mig mycket av mitt russ som jag växte upp med, han var allt annat än nådig mot mig…men han var min bästa vän och läromästare.
  Jag hoppas Jolie tar nya tag, Viking ville henne säkerligen inget illa även om det blev tokigt. ❤️

 2. Nancy skriver:

  Åh Gud 😰❤️
  Krya på Jolie och hoppas hon mår bättre snart!
  Puss å Kram på er ❤️

 3. J skriver:

  Usch så hemskt ❤️ jag är livrädd att någon utav mina barn kommer vilja rida i framtiden… Min syster avled nämligen i en hästolycka 🙁 Jag har aldrig satt mig upp på en hästrygg sen dess. Men som sagt, vad tusan gör man om barnen vill börja rida, tänker ofta på det 😩

 4. N skriver:

  Oj, det måste ha varit omskakande för er båda.
  Kan dock tänka mig att ev rädsla från Jolies sida försvinner ganska snabbt när hon kommer upp i sadeln igen. Älskar man hästar så mycket som hon verkar göra, så släpper man dom inte i första taget…
  Önskar er en härlig helg!😊

 5. Men stackars Jolie! Som gammal hästtjej vet jag precis hur det är att flyga in i hinder. Skönt att hon är hemma nu. Hoppas på snabb återhämtning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..