ONSDAG

 

img_8184

Godmorgon onsdag! Eller ja det är ju strax lunch : ) Startade dagen med veckans första gympass, vilket var otroligt skönt! Jobbat i skolan måndag och tisdag men ledig idag. Jobbar dock på fritids alla dagar tom. nästa fredag. Kommer kännas lite sorgligt såklart att säga hej då till mina fritidsbarn. Vi ska se till att ha ett mysigt kalas i alla fall min sista dag.

Hur sjukt är det inte att det faktiskt är skolavslutning om en månad? Och semester om knappt två? Nu vet jag inte riktigt hur min semester blir denna sommar men det blir åtmindstonde två veckor. Hoppas på fyra för barnens skull. Visar sig inom kort.

Ha en riktigt härlig onsdag! Kram/E

  1. Paula skriver:

    Tiden går galet fort 😱 hoppas nu att vi får lite värme lagom till alla skolavslutningar och studenter .
    Blir oerhört nyfiken på vad du ska jobba med framöver 😊☺️☺️

    1. Engla skriver:

      Ja må värmen komma åter asap 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..