ANNONS

THE WEEKEND EDIT

/
img_8072

Bäst hittills denna vecka:
Jag har tränat tre gånger, lyckats kurera bort en förkylning med massor av ingefära, fått ett nytt jobb på heltid (berättar mer snart) och varit på ett möte med fotbollen och strukturerat upp killarnas fotbollsträning nu i vår & sommar. En bra vecka med många bitar som fallit på plats.

Sämst hittills denna vecka:
Haft lite funderingar och känslor i omlopp som jag fått ta i itu med och efter regn kommer solsken och precis så känns det nu. Ibland måste man öppna upp för att det ska bli bättre!

Det här tänker jag mycket på:
Jag tänker väldigt mycket på mitt nya jobb & karriär och är otroligt laddad och nyfiken! Tänker också på sommaren och allt roligt som ligger framför oss.

Vad jag har på mig idag:
Se inlägget nedan : )

Lördagssminket:
Rosiga kinder och solbränna.

Nästa vecka ser jag fram emot:

Vad jag gör denna helg:


Äntligen en ganska lugn helg utan större planer vilket känns välbehövligt just nu. Jolie har varit i stallet halva dagen och har nu en kompis här som ska sova över. Killarna har också lekt med vänner och spelat fotboll. Jag har tränat och bakat och mest tagit det lugnt.

Morgondagens planer:
Gymma och sedan får vi se om vi drar och badar. Ska städa barnens garderober också och sålla ut det som blivit smått.

Hur ser din helg ut? Kram/E

10
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00