THE SEQUIN BAG

 

Innehåller annonslänkar

img_8074

Jag är riktigt svag för designerväskor, det är liksom min grej. En väska lyfter ju en hel outfit och de väskorna ökar oftast i värde.  Jag har ju sett Chanel´s paljettväska men jag skulle aldrig lägga en förmögenhet på en väska som inte är tillverkad i ett material som håller länge över tid. Paljetter känns ju knappast som en investering. Däremot tycker jag att väskan är DÖSNYGG så när jag hittade dessa väskor så kände jag bara WOW! En riktig karamell som ger extra glitter till en look.

img_8076

img_8075 (1)

img_8073

img_8077

Den finns i både rosa och pistagegrönt. Lika fina att använda till sommarklänningen som att bryta av till en t-shirt & jeans. Också den perfekta festväskan att plocka fram sedan om man nu tröttnar på paljetter i år. Så förtjust i dem båda, kunde liksom inte välja färg : )

Finns HÄR & HÄR!

 

 1. Fina men en hade nog varit tillräckligt 🙂

 2. Maria skriver:

  Vilka vackra väskor. Den rosa är min favorit. Tack för bra tips.

 3. Sjukt fina ju !!!!! båda färgerna äger <3
  måste också slå till 🙂 <3

  Älskar din blogg !!!! Du är Grym <3

  1. Engla skriver:

   ❤️❤️❤️✨✨✨

 4. K skriver:

  Jag förstår verkligen att det uppstår funderingar hos folk när det gäller englas konsumtion. Det ÄR numera en het potatis att konsumera. Det har plötsligt blivit lite ”fult”. Och det är BRA att vi börjar tänka ett varv extra. Egentligen borde vi alla leva som på 1800-talet, men med handen på hjärtat: hur många av oss vill det?! Man är sig själv närmast och vi får inte glömma att konsumtion delvis är Englas jobb. Hur mycket konsumerar ni på era jobb? Ny skrivbordsstol, ståmatta, skyddsutrustning, papper från skrivaren, diesel i tanken, pendlingsdrivmedel, tjänsteresor…. osv. Som sagt: jag tycker det är BRA att vi diskuterar och personligen är jag väldigt trött på köphysterin överallt, men jag tänker inte kasta sten i glashus och jag tänker inte skamma någon som gör sitt jobb.

  1. Paula skriver:

   Håller med K ,Bra skrivet och så sant.det är en del av bloggen att visa inköp och inspirera.
   💕

   1. Monni skriver:

    Jag håller också med – bloggen handlar om detta – och jag försökte inte kasta sten utan skriver också att även jag och min familj kämpar ned hur man kan minska konsumtion.

    Men om nu shopping är bloggens tema, desto viktigare att våga vrida och vända på det. Det skulle vara intressant tex att Engla ibland vågade erkänna felköp eller köpidéer som hon lät bli för att det helt enkelt kändes onödigt. Att inte bara visa upp den glada sidan av konsumtion utan även våga diskutera att det finns en dålig sida.

  1. Anna skriver:

   Fast det är ju engla själv som skriver hon har köpstopp.., ingen kräver väl det av henne?
   Sen det generella om vi vill leva som på 1800-talet, njae, men alla bör börja tänka till och om nu om vi vill ha en framtid för denna planet.

 5. Tina skriver:

  Är du sponsrad från Gina Tricot samma sak med Lindex och Nordic Feel där du ger annonslänk. Kanske bäst att säga som det är att du inte köpte dessa väskor som med Nordic Feel där du tipsar oss om dina favorit produkter. 🤗

  1. Engla skriver:

   Har betalt helt själv 😊

   1. Sanna skriver:

    Skitsnack att du har belatat för dem. Man förstår att det är ditt jobb att visa upp olika produkter men när du ljuger för dina läsare om att du har köpt det mesta, det är då man blir så irriterad på dig.

    1. Engla skriver:

     Maila gärna mig så får du mitt kvitto på väskorna. Varför skulle jag ljuga?

    1. DU blir irriterad, inte ”man”! Försök inte tala för andra framför allt inte när du har fel.

     1. Sanna skriver:

      Framförallt heter det darling. Puss

    1. Betalat heter det, darling. Puss

     1. Nej, det stämmer inte. Det korrekta är *framför allt*.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..