NYA TRÄNINGSTIGHTS

 

Innehåller annonslänk

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Startade denna dag på gymmet och där är det som en bastu redan nu i april. Ibland är det tom. någon som satt igång elementen på högsta (volym tänkte jag skriva) läge. Är ju på gymmet för att jobba mig varm, inte bli svettig av att komma in där. Nåväl. Efter 30 min uppvärmning körde jag axlar och mage. Veckans tredje pass. Mina nya tights finns HÄR och är så himla sköna! Inte genomskinliga trots ganska ljusa, hög midja och skönt material. Normala/stora i storlek. Tog S som jag har i mina andra tights från Stronger men dessa hade jag kunnat ha XS i. De är lite mjukare i materialet. Toppen är en gammal favorit från Nelly.

 1. Ella skriver:

  På min gym må man ha t-shirt, det kan være veldig varmt på sommeren!
  Ha en fin søndag!

 2. Fy skulle aldrig stå ut på ett varmt och svettigt gym! När jag tränade på gym under många, många år flyttade ”mitt” gym åtminstone tre gånger, varav en lokal hade problem med luftkonditioneringen, detta var på sommaren och blev helt outhärdligt. Man vill ju inte svimma under passet 😊

  1. Engla skriver:

   Nej det är riktigt jobbigt emellanåt

 3. Härom helgen tänkte jag faktiskt åka till gymmet. Men det vad precis som på ditt gym helt galet varmt. Det blev en promenad i skogen istället. 🙂 Men det var så galet varmt så istället Vilka läckra tights! Har spanat på de där tidigare och kanske att det blir ett köp. Bra att de inte är genomskinliga. Har några tights som är alldeles för genomskinliga men vill inte strunta i att använda dom ändå.

  1. Engla skriver:

   Härligt med skogspromenad!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..