LÖRDAGSPLANER

 

Vackra unge! Hur hon älskar att vara i stallet och få sköta, fixa och såklart rida. Här är hon med sin bästis Viking ♥

Sånt drömteam!

Jag njöt av alla vitsippor när jag promenerade hem från jobbet igår. Fredag, solsken, fågelkvitter… Är inte det terapi för själen om något?

Inatt så vaknade jag & R av att en helikopter cirkulerade ovanför vårt hus och en bit bort. Riktigt obehagligt. Jag vet inte vad som hänt ännu men något allvarligt måste det vara om en helikopter är ute och söker mitt i natten.

Jag ska dra till gymmet nu och sedan skjutsa Jolie till stallet då hon är med och hjälper till på hästis idag. Jag ska jobba ett par timmar och börja strukturera upp lite för framtiden. Nästa vecka kommer jag berätta mer om just framtiden, som kommer att förändras en hel del för min del. Ni har ju märkt redan nu den senaste tiden att det är lite annorlunda och mer kommer det bli. Jag ska inte sluta blogga helt men kommer styra om en del. Senare ska vi iväg och storhandla mat, yey eller nej. Ikväll blir det i alla fall god mat & bubbel, det ser jag fram emot.

Önskar dig en ljuvlig lördag! Kram/E

 1. Önskar dig desamma <3

  kramar

  1. Engla skriver:

   Tack sweetie ❤️

 2. K skriver:

  Här i gbg är det nästan konstigt om man inte hör polishelikoptern varje kväll…😅🙈

  1. Engla skriver:

   Lite annat här på landet 😊

 3. N skriver:

  Vaknade nog också av helikoptern. Trodde jag hade drömt om nån kändis som kom till herrgården, men det var på riktigt alltså…
  Önskar er en skön helg 😊

  1. Engla skriver:

   Haha ja usch vad det dånade. Tror den flög över vårt hus ett par ggr

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..