MIN HUDVÅRDSRUTIN

Jag har fått så otroligt många frågor om min hudvårdsrutin och har ju skrivit lite om den tidigare men tänkte att jag uppdaterar er igen. Någon produkt byts ut ibland, man hittar en ny peeling eller serum tex. I grund och botten är det i alla fall dessa produkter jag använder:

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

– Jag peelar ansiktet 1-2 ggr i veckan med denna peeling, Super 3 Exfoliator från Beauté Pacifique

– Morgon och kväll tvättar jag ansiktet med denna rengöring från NeoStrata, Foaming Glycolic Wash

– Har bytt från ett annat serum från NeoStrata till detta Tri-Teraphy Lifting Serum som är fantastiskt bra. Det pirrar till i huden, porerna drar ihop sig och ansiktet får ett fräscht glow. Jag använder det efter rengöring både morgon och kväll.

– Återfuktar huden med NeoStratas Matrix Support som har solfaktor 30.

– Nu under soliga dagar kör jag även detta solpuder med solfaktor 50 som är grymt bra, kommer från Color Science.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har även en ögoncreme som jag är ganska dålig på att använda, men kommer kanske bli bättre på det när kråksparvarna kikar fram. På kvällen så varvar jag mellan mitt vanliga serum och denna booster, också från NeoStrata, följt av nattcreme i samma serie.

Detta är alltså mina vanliga produkter men prio är de på första bilden som alltid tar slut först. Kram/E

 

 

    1. Vatten torkar ut både hud och hår, så riktiga produkter och återfukta är a och o.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..