PÅSKFIRANDE

 

img_7329

Dagarna går alldeles för snabbt när solen skiner och man är ledig : ) Vi har verkligen sommar här nu och det är helt magiskt. Vilken påsk!

img_7328

I fredags så skålade vi i bubbel tillsammans med grannarna. Satt ute på verandan och bara njöt.

img_7326

På påskafton är det skattjakt hemma hos oss och i år var det dags att ta det steget längre så barnen fick kämpa lite mer : ) De fick varsin karta med ledtrådar som de skulle hitta för att kunna hitta sitt ägg. Tror vi får göra det ännu svårare nästa år. Är ju roligt när det får ta lite tid : )

Jag & R brukar också ge varann påskägg men efter en vecka med mycket stress och oro så kände vi bara att vi skippar det i år. Det får dock vara det enda året vi struntar i det. Någon måtta får det vara haha. Ändå viktigt att uppvakta och anstränga sig för varann tycker jag. Litet som stort.

img_7327

Denna söndag startade vi dagen med lite sovmorgon, förutom för R som är på jobbet i några timmar. Jag njuter av kaffe och bloggtid : ) Ska strax till gymmet och sedan njuta ute i solen en stund innan vi hämtar killarnas kompis och förbereder för grillat till middag.

Glad påsk!

  1. Paula skriver:

    Härliga bilder 🐣🥂 wow så vacker du är😊 din blus eller känning ser så fin ut 👌🏻😍 gärna en bild på outfiten och vart du har köpt denna . Ha en härlig söndag Kram Paula 💕

    1. Engla skriver:

      Tack fina 😍 En croppad blus från Zara 💕✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..