LÅNGFREDAG

 

Godmorgon

Godmorgon långfredag!

Efter en solig torsdag som kändes evighetslång för att jag väntade på ett besked, blev det en fantastisk eftermiddag. Jag fick ett positivt besked på något jag väntat så länge på och känner mig så himla glad! Ja helt galet lycklig! Du ska få veta i nästa vecka : )

Barnen har gått all in på påsklov och det bjuds över vänner, spelas fotboll och är uppe lite extra sent. Så himla härligt!

Godmorgon2

Denna långfredag så blir det först gymmet följt av storstädning och fix på verandan. Jolie har hoppträning på ridskolan och sedan ska jag & R på fest. Vi tänkte grilla först och skåla i bubbel här hemma ute i solskenet. Känns ju som en väldigt underbar fredag måste jag säga : ) Barndomens långfredag var just lång och ganska tråkig minns jag. Allt var stängt, det gick ingenting på TVn och det kändes så lugnt och stilla, innan påskfirandet drog igång på lördagen. Tur det är lite annat nuförtiden : )

Kram/E

 

 

  1. Ja, visst är det härligt med värme och ledighet! Jag bar ut mina vikter på altanen och körde årets första utomhuspass för en stund sedan. Det känns så lyxigt att få träna hemma, ute i solen med barnen som sällskap och slippa stänga in sig i det mörka garaget 🤩 Nu tar jag igen mig i solstolen med ett glas sv fjolårets flädersaft i handen – även det en väldigt härlig känsla 🙌🏻

  2. Anna skriver:

    Härligt blogginlägg! 🙂 Jag är ledig efter alldeles för många dagars jobb, vaknade givetvis vid kl 6 ändå men jösses så mycket man får gjort om man bara pallrar sig ur sängen. Nu kaffepaus på balkongen innan storstädningen fortsätter, sen blir det ut i solen med goda vänner. Tack för härligt fredagsinlägg! Fin påsk till er 🙂

    1. Engla skriver:

      Glad påsk rara du 😍💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..