DAGENS OUTFIT

 

Processed with VSCO with g7 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

T-shirt HÄR / Kjol HÄR / Jacka Topshop
Sneakers Nike / Väska Gucci

Tänk att kunna gå barbent och ha en tunn jacka och det är ändå varmt? Välkommen vårväder!

 1. Helena skriver:

  Det här var jättesnyggt som jag gärna skulle härma, osäker i min stil. Men så tänker jag att jag kommer bli obekväm med den där nedstoppade t-shirten. Och nej, jag kan inte tänka mig att ha den utanpå. En typisk grej som när man ser på bilder på dig o influencers är jättesnygg på bilden men tycker inte du det är obekvämt? Den åker upp när man går och man måste rätta till, det blir pluffsigt av tyget. Förstår du hur jag menar? Förklara jättegärna för jag vill så gärna ha den här outfiten!

  1. Engla skriver:

   Den sitter heja dagen 😊 Gäller att hitta sin grej. Jag ”måste” markera midjan för att fä en siluett. Blir så rakt på mig annars. Testa dig fram! Jag brukar stoppa in den lite snett i fram och testar tills det känns bra 😊

 2. Ulrica skriver:

  Du är så himla fin jämt! Älskar din blogg och din stil. Speciellt roligt att du har så färgglatt. Man blir så glad av dig.
  Får jag fråga en liten sak. Jag saknar din och johannas podcast. Kan ni inte köra igång igen? Varma kramar från Ulrica

 3. Vad är det för fina skor du har. Mvh helene

 4. Hej jätte fin. Vilken modell är det på dina sneakers Mvh helene 🌼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..