THE WEEKEND LIST

 

Innehåller annonslänk

img_7037

Helgbuketten på plats. Gjorde en egen av ranunkler & neijlikor i härliga färger. Älskar dessutom min ljusstake från Klong!

Bäst hittills denna vecka:
Jag har fått till 4 gympass, våren har kommit åter efter storm, snö och kyla och vi har börjat ladda inför påsken. På jobbet har vi gjort det extra mysigt för kidsen med skattjakt, vi har bakat och igår körde vi lite överraskningskalas för min kära kollega Therese som fyller år.

Sämst hittills denna vecka:
Kan verkligen inte hitta något dåligt så stay positive : )

Det här tänker jag mycket på:
Jag tänker mycket på framtiden och jobb. Jag älskar att jobba inom skolvärlden och just nu att kunna varva det med mitt företagande. MEN jag vill ha mer fasta rutiner och vill ha ett heltidsjobb utom bloggen.

Vad jag har på mig idag:
Idag är jag riktigt färgglad alt. mönstrad eller både och. Bild kommer hursomhelst senare 🙂

Lördagssminket:
Det vanliga men kör kanske på läppstift idag också. Det är ju lördag!

img_7038

Nästa vecka ser jag fram emot:
Att vi går på påsklov! Jobbar hemifrån måndag & tisdag om jag inte blir inringd. Ska på ett möte på tisdag också som jag ser fram emot. Efter det kör vi lite påskledigt och vi ska bada, gå på fest, ha påskmiddag & den årliga påskäggsjakten : )

Vad jag gör denna lördag:
Vi kör en lugn morgon och strax ska Jolie till stallet för att hjälpa till på en ridtävling. Efter lunch åker vi till Uppsala för att fira min syster som fyllt år och ikväll ska jag & barnen mysa då R ska på grabbkväll : )

Morgondagens planer:
Gymma och sedan träna killarna i fotboll. Vara ute i solen! Mysa med familjen och ladda inför nästa vecka.

Hur ser din helg ut? Kram/E

  1. Tina skriver:

    Att få arbeta i skolvärlden är så härligt anser jag. Det bästa är att ingen dag är den andra lik så man hinner aldrig tröttna. I 25 år har jag arbetat som grundskollärare, har inga planer på att göra ngt annat. ⭐️

  2. Sarq skriver:

    Det startar en vuxenutbildning i höst på bruks. Elevassistent/barnskötare, kanske skulle passa dig 🤔

  3. Vilka härliga planer du har för helgen. Roligt att läsa att du trivs så bra med ditt jobb. Jag hoppas att du snart har ett heltidsjobb med det du vill jobba med. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..